LUOTETTAVAA HAUTAUSPALVELUA YLI 45 VUOTTA.

Hautauspalvelut

Autamme, neuvomme ja hoidamme tarvittaessa kaikki järjestelyt yhdellä käynnillä kaikki toiveet huomioiden. Saatte kauttamme arkut, uurnat, hautakivet, kukat ja koristelut sekä järjestämme muistotilaisuudet. Hoidamme myös ohjelmalehtiset sekä kuolin – ja kiitosilmoitukset lehtiin. Meidän kauttamme myös perunkirjoitukset.

Teemme myös kotikäyntejä ja voitte tehdä toimistollamme hautauksen ennakkosopimuksen, jossa sovitaan hautaamiseen liittyvät asiat etukäteen. Järjestämme hautauspalvelut alueilla Vantaa, Helsinki, Espoo, Kirkkonummi, Siuntio, Inkoo ja Karjaa sekä tarvittaessa koko Suomen laajuisesti.

Lataa muistilista. Nämä asiat tulisi omaisten muistaa:
01

Arkut

Tyylikkäät arkut tarpeen mukaan. Tervetuloa tutustumaan mallistoomme. Meillä iso valikoima arkkuja niiden luonnollisessa koossa.

VALMISTAJIA:
02

Uurnat

Iso valikoima uurnia eri materiaaleista. Meiltä lainauurna sirotteluun veloituksetta.

VALMISTAJIA:
03

Hautakivet

Voimme suunnitella toivomustenne mukaisen hautakiven Kaavin Kivi Oy:n suunnitteluohjelmalla, jolloin näette miltä valmis kivi tulee näyttämään. Kauttamme myös hautakivien siirrot, vanhojen kaiverrusten kunnostaminen ja kultaus sekä oikaisutyöt.

VALMISTAJIA:
04

Kuljetukset

Kauttamme kuljetuspalvelut koko Suomen alueella asianmukaisella hautausautolla.

05

Hautajaiskukat

Kukkasitomomme palvelee Teitä ja sitoo kukkanne toivomallanne tavalla arkeen ja suruun. Arkkukoristelut tehdään ammattitaidolla toiveittenne mukaisesti. Kuljetamme arkkukoristeen ja omaisten kukkalaitteet kirkkoon valmiiksi tuntia ennen siunauksen alkamista.

06

Pitopalvelu

Teemme yhteistyötä Ekström Cateringin ja Blomma Cateringin kanssa.